Mezzo sopraan freelance

Solo met een begeleidingsinstrument, in kleine ensembles, in vocale ensembles of als koorzanger ben ik freelance actief. Ik geniet van de afwisseling, de nieuwe muziek en mensen die ik op die manier leer kennen. Ook het werkproces vind ik heel boeiend: telkens weer verbinding maken en samen uiteindelijk tot een mooie uitvoering komen.

LUCA School of Arts

Om even mijn achtergrond te schetsen. Ik heb een conservatorium opleiding achter de rug voor klassieke zang. Dat deed ik aan de LUCA School of Arts te Leuven. Tijdens die opleiding heb ik het genoegen gehad om een breed repertoire te leren kennen: van middeleeuwse muziek, naar de prachtige oude muziek van de renaissance en de barok, muziek uit het classicisme, romantiek, impressionisme tot hedendaagse klassieke muziek. Polyfonie, aria’s uit diverse opera’s, het romantische lied en veel koorliteratuur heb ik met heel veel plezier leren kennen en uitgevoerd.

Boeken voor een begrafenis ?

Een muzikale begeleiding geeft aan een afscheid een warme persoonlijke toets.
Samen kijken we via een persoonlijk gesprek wat uw muzikale wensen zijn voor het afscheid.
In samenspraak met de begrafenisondernemer is hier vanalles mogelijk.
Hieronder vindt u alvast twee luisterfragmenten gebracht met zang en harp.

Pluisje

Ave Maria

Freelance artiest

Bij interesse om met mij samen te werken of mij te boeken voor solo activiteiten kan u me contacteren via mijn contact formulier of door een email te sturen op dit adres : mezzo@emmacoopman.be