Emmarilin

Emmarilin is mijn soloproject waarin zang, keltische harp en diatonische accordeon elkaar ontmoeten in folkmuziek en ballades. Het repertoire nodigt uit tot intiem luisteren en/of balfolk dansen. De muziek schrijf ik zelf en voor mijn eerste liederenreeks, putte ik uit de eeuwenoude en beeldrijke Ierse poëzie.

Een mix van swingende en intieme balfolk.

Met een repertoire van een 20 tal zelfgeschreven nummers kan Emmarilin zorgen voor zo’n 2 uur dans- of luister plezier. Instrumentale nummers worden afgewisseld met vocale ballades waarbij de harp of de accordeon de gezongen melodieën ten dans begeleiden. De muziek laat de toeschouwer en danser meedeinen op het kleurrijke sferenpalet waar vurigheid, melancholie, dubbelzinnigheid en mystiek een ‘stem’ krijgen.

Jigs, tovercirkels, andro’s, schottishes, mazurka’s, walsen en een enkele “Kost ar c’hoat” en Polska. Al deze dansen kun je verwachten op een bal met Emmarilin. Bij aanvraag kan er ook een korte uitleg over de gespeelde dansen gegeven worden.

Organiseer je een evenement ?

Organiseer je een trouwfeest, festival, buurtfeest, bal of huiskamerconcert, contacteer me gerust via mijn contact formulier of door een email sturen op dit adres : emmarilin@emmacoopman.be.

Bubbelbal

Tenslotte kan je Emmarilin terug vinden op haar eigen youtube kanaal, hier speelt ze in de huiskamer, ideaal voor een housewarming.

Compilatie

Emmarilin

3 months 2 weeks ago

Wat een fijne avond bij Comsibal! Genoten van dit optreden en van de enthousiaste dansers! 🥰
En dank aan Hendrik voor deze prachtige foto!

Emmarilin

4 months 4 days ago

Emmarilin speelt op Com-Si-Bal te Wijgmaal. Van harte welkom om de beentjes los te gooien, te komen luisteren en weg te dromen.

Emmarilin

4 months 1 week ago

Muziek voor komen en gaan...
youtu.be/lLEsOpSrftM

Emmarilin

5 months 1 week ago

Welkom iedereen op dit unieke ontbijtconcert tussen de bomen 🌳!

Emmarilin

5 months 3 weeks ago

Met muziek van Emmarilin. 🎼 Het was heel fijn spelen in deze mooie tuin! 🌿 fb.watch/76gq84W-qH/

Emmarilin

5 months 3 weeks ago

🌳 Wie zaterdag (31/7) Emmarilin wil horen spelen tussen de bomen in een wondere tuin: welkom op de 'Idyllische tuinconcerten' te Dilbeek! Harpklanken vanaf 16u,

Emmarilin

1 year 4 months ago

Hiep hiep hoera 🥳! Hier is hij dan, de website! Een mozaïek van waar ik me muzikaal mee bezig houd. Neem gerust een kijkje! En

Emmarilin

1 year 5 months ago

Hihi! Fijn te zien dat het logo ook mooi op t-shirts staat! Het eerste exemplaar loopt rond in Gent! Wie o wie kan hem spotten? 🙃

Emmarilin

1 year 5 months ago

Jammer dat we dit moeten missen dit jaar... Ik had heel graag mijn muziek met jullie allemaal gedeeld...

Emmarilin

1 year 5 months ago

Even een streepje muziek maken, zonder plan of doel, en dan komt dit naar boven geborreld...